Stukadoor Utrecht.

de hoogste kwaliteit wand & plafond afwerking door ADF Afwerking uit omgeving Utrecht
neem contact op
Flavoursome tea

Stukadoor uit omgeving Utrecht

Bent u op zoek naar een stukadoor in Utrecht en omgeving? ADF wand & plafond afwerking uit Utrecht kan u hierbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in dunpleisteren, latex spuiten, stucwerk en gipsplaat afwerking. Al jaren maken wij onze klanten blij met gladde muren in nieuwbouw, renovatie en verbouw. Doordat we niet alleen muren stucen, maar ook dunpleister, latex spuitwerk en gipsplaat kunnen aanbrengen en verwerken, kunnen we uw gehele woning voorzien van een gladde muren en plafonds. AFD wand & plafond afwerking biedt u daarnaast de beste prijs-kwaliteit verhouding. 

Benieuwd naar onze prijzen, diensten of werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op.

vraag offerte aan
 

Latex Verf Spuiten in Utrecht

Door uw wanden & plafonds met latex te laten spuiten bespaart u zowel tijd als geld. Een woning in Utrecht kost de laatste tijd behoorlijk wat geld bij de aankoop en daarbij hebben we ook nog eens te maken met grondig onderhoud, dus besparingen op verbouw en/of renovatie kosten is dan altijd mooi meegenomen. In de meeste gevallen is het spuiten van latex bijna 30% goedkoper dan het aanbrengen met een kwast en roller. Doordat latex spuiten een machinale bewerking is, ook wel airless verf spuiten genoemd, is dit meestal binnen 1 tot 2 dagen klaar en past dus binnen strakke planningen. Door uw wanden & plafonds met een airless verfspuit te laten spuiten, zorgt dit voor een strak en egaal eindresultaat zonder strepen en banen van een roller. Ook je huis in Utrecht aan het verbouwen?

vraag offerte aan

Dunpleister aanbrengen in nieuwbouw of verbouw in Utrecht

Dunpleisteren is het sausklaar maken van wanden in nieuwbouwwoningen, verbouwingen en renovaties. Doordat wanden in nieuwbouwwoningen in de meeste gevallen behangklaar worden opgeleverd is het mogelijk om machinaal met een dunpleister spuit een strakke pleisterlaag aan te brengen van 1 tot 2mm dikte. Door de gladde en strakke afwerking met dunpleister is dit meestal na 24 uur overschilderbaar of gereeds voor het latex verf spuiten. ADF Afwerking helpt u graag met het aanbrengen van dunpleister in Utrecht.

vrijblijvend advies
Choose your own

Gipsplaat Afwerking

Nadat gipsplaten zijn aangelegd, moet het nog worden afgewerkt worden zodat er vervolgens behang of verf kan worden aangebracht. Het afwerken van gipsplaten lijkt eenvoudig, maar dient goed te worden uitgevoerd om later geen gaten te krijgen waardoor uw muur niet meer glad is. Bij ADF Afwerking heeft u de keuze uit verschillende klasse van afwerking. Elke klasse heeft betrekking op wat u met de woning of muur wilt gaan doen. zo kunt u kiezen voor een brandwerende afwerking of een afwerking voor bijvoorbeeld spacspuitwerk. ADF Afwerking helpt u graag met de keuze van gipsplaat afwerking. 

vraag offerte aan
 

Wanden en plafond stukadoren

De bekendste vorm van want en plafond afwerking is natuurlijk stukadoren. Doordat wij meerdere manieren van afwerking kunnen uitvoeren, kijken we altijd eerst wat voor u de beste manier is om uw woning af te werken. Stukadoren is vaak wat duurder dan bijvoorbeeld het toepassen van dunpleister. Zo voorkomt u onnodige extra kosten bij een verbouwing, renovatie of nieuwbouw huis. 

Naast het stukadoren van wanden en plafond, kunnen we ook nieuwbouw wanden en plafonds sausklaar maken. 

Uw huis laten stukadoren in Utrecht? ADF Afwerking helpt u hier graag bij!

vraag offerte aan