LATEX MUURVERF SPUITEN.

Bij latex muurverf spuiten komt er geen roller meer aan te pas.

Wanneer u op zoek bent naar de beste oplossing om de wanden en plafonds in uw woning te voorzien van een nieuwe laag verf, is het spuiten van latex of muurverf de juiste oplossing. Het grote voordeel van het spuiten van muurverf voor u als klant is dat de kosten van uw klus zo laag mogelijk kunnen blijven en dat u daar toch een prachtig resultaat voor terug krijgt. Het spuiten van muurverf is een innovatie ten opzichte van het meer traditionele en bekende werken met rollers en kwasten. Het spuiten van muurverf heeft met name op het gebied van de netheid van de afwerking en de snelheid waarmee de klus kan worden uitgevoerd grote voordelen. Uw klus wordt strakker en sneller uitgevoerd, en is daardoor voor u vaak ook goedkoper!

Een streeploos eindresultaat met latex muurverf spuiten.

Met gespecialiseerde apparatuur worden in korte tijd een of meerdere lagen muurverf aangebracht. Van tevoren dient een goede voorbereiding ervoor dat de klus zo snel en zo schoon mogelijk uitgevoerd kan worden. Hierbij moet u met name denken aan het afplakken van de oppervlakten die niet geverfd dienen te worden. Door de latex of muurverf te spuiten in plaats van te werken met rollers en kwasten kunnen in korte tijd grote oppervlakten afgewerkt worden. Daarnaast kunnen lastige hoeken en plafonds met de verfspray gemakkelijk bereikt worden waardoor geen onnodige tijd verloren gaat aan inefficient werk. Zo kan gemiddeld genomen wel gesteld worden dat binnen een dag uw gehele huis voorzien kan worden van een nieuwe kwalitatief hoogwaardige verfbeurt. Zo hebt u binnen een dag uw hele huis geverfd, zonder daarbij een kwast aan te raken en zonder daarbij duur uit te zijn.

vraag offerte aan

v.a. €10,- per M2.

Een betaalbare oplossing.

Latex verf wordt machinaal aangebracht waardoor dit vele malen sneller gaat dan met een roller. Hierdoor maken wij meer M2 op een dag en kunnen wij het goedkoper aanbieden dan het normaal aanbrengen van latex met een roller.

vraag offerte aan

Is het spuiten van muurverf geschikt voor mijn klus?

Wat betreft het spuiten van muurverf kunt u er van uit gaan dat de meeste ondergronden geschikt zijn voor deze methode. Ondergronden die geschikt zijn voor traditioneel werken met rollers en kwasten zijn ook geschikt voor het werken met gespoten muurverf. Steen, stucwerk, gips en behang, behoren allemaal tot de mogelijkheden. Net als bij andere methoden van het verven van wanden en plafonds wordt bij het spuiten van muurverf het resultaat zeker beinvloedt door de kwaliteit van de ondergrond. Soms is een nieuwe laag stucwerk een goede investering om u te verzekeren van een zo goed mogelijk resultaat. Dit omdat werken op een strakke ondergrond uiteindelijk minder werk oplevert en minder verf kost. Bij muren met structuur blijft de structuur zichtbaar wanneer de muurverf gespoten wordt aangebracht. Om dit te voorkomen kan de muur eventueel eerst opgeschuurd worden.

Een muurtje verven lijkt een van de simpelste klusjes die u tijdens een verbouwing tegen kunt komen. Wellicht zult u daarom geneigd zijn eerder zelf de kwast op te pakken dan een professional in te huren. Het lijkt immers een snelle manier van kosten besparen. Toch kunnen wij u verzekeren dat u het voor de prijs niet hoeft te laten. Door gebruik te maken van de moderne techniek van het spuiten van muurverf, in combinatie met een goede voorbereiding en afwerking, kunnen wij uw verfklus razendsnel en voor de laagst mogelijke prijs uitvoeren. Zo hoeft u zelf niet aan de slag en hoeft u ook niet te investeren in dure apparatuur die u na de klus niet meer nodig heeft. We vertellen u graag meer over het spuiten van muurverf en of deze methode voor uw klus ook de juiste oplossing is. We delen graag onze inzichten en ervaring over het spuiten van muurverf en andere methoden met u zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw klus.