DUNPLEISTER aanbrengen bij nieuwbouw

De ideale oplossing voor wanden in nieuwbouwwoningen.

Dunpleister is een betaalbaar alternatief voor traditioneel stucwerk. Doordat dunpleister in slechts 1 tot 2mm wordt aangebracht is het uitermate geschikt voor de wanden van nieuwbouwwoningen.

Dunpleister voor nieuwbouw

Wanneer u op zoek bent naar de beste methode voor het afwerken van wanden voor een nieuwbouw woning is het gebruiken van dunpleister voor u de juiste keuze. Dunpleister is een dunne laag pleister van ongeveer 2 tot 3 millimeter dikte die wordt aangebracht door middel van het spuiten met gespecialiseerde apparatuur. De dunpleister methode is met name geschikt voor nieuwbouw woningen aangezien de wanden in deze woningen doorgaans behangklaar worden opgeleverd. Traditioneel, dikker stucwerk heeft als groot voordeel dat het gebruikt kan worden om ongelijkheden in de wanden weg te werken. Maar aangezien de muren in nieuwbouw woningen altijd netjes en strak worden opgeleverd, is het wegwerken van ongelijkheden of gebruikssporen niet nodig. Hierdoor is voor een uitmuntend resultaat slechts een dunne laag pleister nodig: dunpleister.

vraag offerte aan

Dunpleister prijs per M2 v.a. €10,-.

Een betaalbare oplossing.

Aangezien traditioneel en dikker stucwerk absoluut niet nodig is bij het afwerken van wanden in opgeleverde nieuwbouw woningen is het aanbrengen van dunpleister het perfecte alternatief. Het gebruik van dunpleister in de nieuwbouw is niet alleen goedkoper, maar ook sneller en het levert een minstens zo mooi resultaat als traditioneel stucwerk. Doordat het aanbrengen van de pleister middels spuit apparatuur gebeurt en er slechts een dunne laag wordt aangebracht, nemen zowel aanbrengen als drogen maar een fractie van de tijd van normaal stucwerk in beslag. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten. U levert hiermee overigens wat betreft het eindresultaat helemaal niets aan kwaliteit in. Integendeel. Het dunpleister product is namelijk zo ontwikkeld dat het een zo goed mogelijk resultaat oplevert voor het afwerken van wanden in nieuwbouw woningen. Het verschil met hoogwaardig traditioneel stucwerk is hierdoor niet waarneembaar. Stukadoor ADF Afwerking helpt je graag bij het aanbrengen van dunpleister.

vraag offerte aan

Snel en schoon werken

Aangezien dunpleister op uw wanden aangebracht kan worden door middel van spuit apparatuur, kan op zeer snelle wijze een zeer goed resultaat worden geboekt. Daarnaast is het werken met dunpleister ook een hele schone manier van werken, mits de stukadoor van te voren de juiste voorbereidingen heeft getroffen. Met name het afplakken van de oppervlakten die niet bespoten dienen te worden is hierin belangrijk. Met de juiste voorbereidingen is het aanbrengen van de dunpleister in de nieuwbouw een zeer snelle klus, en door de dunne laag pleister is ook de droogtijd erg overzichtelijk: binnen 24 uur is uw gepleisterde wand volledig droog en klaar voor eventuele verdere afwerking. Ook wat betreft de voorbereiding heeft het werken met dunpleister zo zijn voordelen. In de mix die op uw wanden gespoten wordt zijn de noodzakelijke verbetermiddelen reeds verwerkt, waardoor deze niet in meerdere lagen hoeven worden aangebracht maar gewoon in één keer kunnen worden gespoten.

Meer informatie over dunpleisteren in de nieuwbouw?

Bent u voor uw nieuwbouw woning op zoek naar de juiste methode voor het afwerken van uw wanden? Waarschijnlijk is dunpleister dan waar u naar op zoek bent. Twijfelt u of uw wanden geschikt zijn voor het gebruik van de dunpleister methode? U kunt ons altijd even contacteren voor een informatief gesprek om meer te weten te komen over wat er allemaal mogelijk is in nieuwbouw woningen. Twijfelt u of het laten aanbrengen van dunpleister voor u wel de meest voordelige optie is? Laat het ons weten en we denken graag met u mee! Aangezien het aanbrengen van dunpleister door middel van spuiten een best wel nieuwe manier van werken is, zult u deze methode niet bij alle stukadoors terugvinden. Niet iedereen is immers bekend met deze manier van werken. Toch kunnen wij u verzekeren dat voor nieuwbouw projecten doorgaans geldt dat dunpleister de methode van afwerking is met de beste prijs kwaliteit verhouding.